Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magánnyomozó Iroda képes leírás - Magánnyomozó irodák.tlap.hu
részletek »

Magánnyomozó Iroda - Magánnyomozó irodák.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magannyomozas.tlap.hu » Magánnyomozó Iroda
Keresés
Találatok száma - 22 db
 Hori-Zone

Hori-Zone

Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft. Örömünkre szolgál, hogy ismerkedik velünk és a szolgáltatásainkkal! A Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft. 2003-ban, három tulajdonos együttműködésével jött létre. Az évek során folyamatosan fejlődtünk és gyakorlott munkatársaink számos bonyolult ügyet oldottak meg sikeresen. A megbízásokat diszkréten kezeljük, az ügyfelek által bemutatásra engedélyezett ajánló levelek, személyes ismeretség után megtekinthetőek az Irodánkban. A piacon meghonosodott gyakorlattal ellentétben nem csupán egy-egy kiemelt terület szolgáltatását céloztuk meg, hanem teljes körű megoldást nyújtunk minden problémára. Hisszük, hogy így a lehető legteljesebben, idő- és költséghatékonyan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Azt valljuk, hogy egyetlen partnerünknek se kelljen a megoldásra váró problémákkal különböző cégeket megbízni, amikor megnyugtatóbb és átláthatóbb, ha egy erős kézben tudja azt. Több országon átívelő kapcsolatrendszerünk, szakértői és szaktanácsadói gárdánk, magas minőségű technikai hátterünk, minőségbiztosított rendszerünk és az egyedi kritériumok alapján kiválasztott munkatársaink hozzáértése teszi lehetővé a sikeres működé

A Baráth és Partnerei Magánnyomozó Ügynökség

A Baráth és Partnerei Magánnyomozó Ügynökség

Baráth és Partnerei Magánnyomozó Ügynökség a magán szektorban szerzett több mint 10 éves tapasztalata alapján képes segítséget nyújtani magán- és üzleti problémái megoldásában. Főbb szolgáltatásaink: professzionális és tradicionális magánnyomozás, figyelés ?megfigyelés (titkos követés) üzleti hírszerzés, átvilágítás, partnerhűség ellenőrzés, házasságtörés felderítése, dokumentálása, bűnügyi nyomozások.

Cattani Biztonsági Iroda

Cattani Biztonsági Iroda

Munkánkat a szakszerűség mellett a maximális diszkréció jellemzi. Munkatársaink legtöbbje több évtizedes különböző rendőri és állambiztonsági területen szerzett tapasztalattal, felsőfokú szakirányú végzetséggel, és jelentés gyakorlati ismeretekkel rendelkeznek. Mindennapi munkánk során meghatározó szerepet játszik az információszerzés, legyen az a magánélet vagy a gazdasági szféra bármely szegmensében. A törvényes keretek közt megszerzett információk felhasználását tesszük lehetővé megbízóinknak, érdekeinek képviseletére, állításaik alátámasztására, szükség esetén akár válóperben is, munkaügyi perben, tartozások kezelésében bírósági perekben, de akár peren kívüli egyezségek létrehozásában. Az irodánk által szolgáltatott információk hatékony segítséget nyújtanak ügyvédek vagy egyéb jogi képviselőknek.

DRACO Vagyonvédelmi és Kereskedelmi Kft.

DRACO Vagyonvédelmi és Kereskedelmi Kft.

DRACO Magánnyomozó Iroda - nyomozás, magánnyomozás, megfigyelés, nyomkövetés, lehallgatás DRACO MAGÁNNYOMOZÓ IRODA - társ a bajban undefined Cégünk vezetése több éves rendvédelmi szervnél végzett szakmai gyakorlat, valamint személy és vagyonvédelmi tevékenységben szerzett szakmai tapasztalatai megszerzését követően döntött a magánnyomozás, vagyonvédelem és rendészeti tevékenység privát szférában történő végzése mellett. Nem titkolt célunk, hogy a több éves tapasztalatok birtokában az Önök elvárásainak és igényeinek mind szakmailag, mind pedig emberileg tökéletesen megfelelve nyújtsunk olyan szolgáltatást, mely elsősorban a magánszemélyek, illetve azok tulajdonának professzionális megóvására irányul. DRACO Vagyonvédelmi Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Ilyen néven és formán történő cégbejegyzése 1995. február hónapban történt. A Biztonsági Szolgálat rendelkezik a tevékenységéhez szükséges minden olyan okirattal, melynek birtokában profilját korlátok nélkül gyakorolhatja. Szaktevékenységünket minden esetben törvényileg szabályozott kereteken belül végezzük, elkerülve és kizárva ezzel az esetleges büntető eljárásokat, illetve azok behatárolható körülményeit. További, a Draco Kft-vel kapcsolatos információk: A Draco Kft. 1998. óta rendelkezik a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarai tagsággal. Felelősségbiztosítással 1998. óta rendelkezünk.

GÉTA-Express Adósságrendező és Szolgáltató Kft

GÉTA-Express Adósságrendező és Szolgáltató Kft

Diszkrét információszerzés, adatgyűjtés, ellenőrzés, nyomozás. Eltűnt személyek tartózkodási helyének felkutatása. Cégek, személyek vagyonának felderítése, tagok felkutatása. Megbízhatóság ellenőrzése és környezettanulmány elkészítése. Üzlet, vagy szerződéskötést megelőző információgyűjtés, kockázati felmérés és kockázatelemzés.

Goldeneye Detektív Iroda Eger

Goldeneye Detektív Iroda Eger

A két legáltalánosabb oka a vesztésnek, hogy nem veszed észre, valakinek Te vagy a legnagyobb vetélytársa, illetve ha nem tudod kik a vetélytársaid. Az egyéni vállalkozás formájában működő magánnyomozó iroda célja olyan megbízható üzleti információk beszerzése, melyek megfelelő elemző-értékelő tevékenységet követően elősegíthetik mind a stratégiai, mind pedig az azonnali döntéseket, így alapjaiban járulhatnak hozzá az Önök hosszútávú, sikeres üzleteinek megkötéséhez. Az iroda vállalja a magánszemélyek számára büntető- és polgáriperes valamint pótmagánvádas ügyekben történő adatgyűjtést és bizonyítékok beszerzését, drogmegelőzéssel és felderítéssel kapcsolatos feladatok végrehajtását.

Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda

Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda

Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda A Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft. 2003-ban, három tulajdonos együttműködésével jött létre. Az évek során folyamatosan fejlődtünk és gyakorlott munkatársaink számos bonyolult ügyet oldottak meg sikeresen. A megbízásokat diszkréten kezeljük, az ügyfelek által bemutatásra engedélyezett ajánló levelek, személyes ismeretség után megtekinthetőek az Irodánkban. A piacon meghonosodott gyakorlattal ellentétben nem csupán egy-egy kiemelt terület szolgáltatását céloztuk meg, hanem teljes körű megoldást nyújtunk minden problémára. Hisszük, hogy így a lehető legteljesebben, idő- és költséghatékonyan tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. Azt valljuk, hogy egyetlen partnerünknek se kelljen a megoldásra váró problémákkal különböző cégeket megbízni, amikor megnyugtatóbb és átláthatóbb, ha egy erős kézben tudja azt. Több országon átívelő kapcsolatrendszerünk, szakértői és szaktanácsadói gárdánk, magas minőségű technikai hátterünk, minőségbiztosított rendszerünk és az egyedi kritériumok alapján kiválasztott munkatársaink hozzáértése teszi lehetővé a sikeres működést. A legegyszerűbbnek tűnő, gyorsan megoldható problémák mellett, a nagyobb volu

Infactor Kft.

Infactor Kft.

Infactor Magánnyomozás és Információvédelem Korunkat általánosan jellemzi a megnövekedett információigény, legyen szó az élet szinte bármely területéről, de fokozottan érvényes ezen megállapítás, az üzleti élet és a rohamosan fejlődő ipari tevékenység területén. Mindennapjaink során a munkánkhoz, vagy hétköznapi életvitelünkhöz szükséges információk jelentős részét rutintevékenységeink során szerezzük be a bárki számára egyszerűen hozzáférhető információforrásokból, a médiából, vagy éppen a minket körülvevő környezetből. Megnövekedett információszükségletünk azonban egyre gyakrabban teszi indokolttá az adatok beszerzéséhez, tárolásához, illetve védelméhez, de sok esetben értékeléséhez és elemzéséhez is, szakemberek igénybevételét. Ezekben az esetekben, egy átlagember nem, vagy csak sokszoros idő- és energiaráfordítással érhetne el megfelelő eredményt. Az információ érték, kapcsolódjon életünk bármely szegmenséhez, ezért optimális esetben beszerzése, kezelése, védelme erre a feladatra felkészült és megfelelő szakértelemmel rendelkező szakemberek feladata kell, hogy legyen. Cégünk - a jogszabályok által biztosított keretek között - azon adatok, információk beszerzésében, kezelésébe

Hirdetés
Leleplez

Leleplez

Állunk rendekezésére... ..a nap 24 órájában, az ország bármely területén vállalunk megbízásokat. info@leleplez.hu Pic 4 Bizalmatlan? Ha tetszik, ha nem, egy idő után, vagy már a kapcsolat elején mindenkit utolér a féltékenység. Hol járt? Kivel találkozik? Milyen társaságba jár? A kérdések gyarapodnak, miközben nyugodt pillanatai elfogynak. A bizalom információval építhető, erősíthető. Házasságában, párkapcsolatában bizonyosodjon meg róla, hogy bizalommal adhatja-e partnere kezébe saját életét és gyermeke jövőjét. Fektesse belénk bizalmát, építse információra kapcsolatát!

Lion II. Kft.

Lion II. Kft.

LION II Személy-Vagyonvédelmi, Magánnyomozó és Szakértő Irodát, abban a reményben, hogy cégtájékoztatónk felkelti figyelmét, és érdeklődési körének megfelelő, célirányos felvilágosítást tudjunk adni szolgáltatásainkról. Vállalkozásunk alapításakor azt az elvet, filozófiát vallottuk, hogy megbízóink köre a közgazdaság bármely ágazatából, területéről kerül ki, megbízható, minőségi szolgáltatást vár el Tőlünk. Feladatainkat a törvényesség betartásával végezzük, Irodánk rendelkezik a IV/1998.(V.1.) Kormányrendeletben előírt működési engedéllyel, biztosítással, valamint jogi képviselői támogatással. Irodánkat 1997.-ben alapítottuk, mint LION '97 Bt. Megbízóink elégedettségével elértük azt, hogy 2000. december 01.én megalapíthattuk a LION II. Kft.-t. Cégünk munkatársai több évtizedes belügyi, ill. nemzetbiztonsági szakszolgálati múltra tekintenek vissza. Felelősséggel állítjuk, hogy rendelkezünk a magas szintű munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges technikai feltételekkel, és szakmai gyakorlattal.

Magánnyomozás

Magánnyomozás

Magánnyomozót keres, de nincs elképzelése, kihez forduljon, rendszerünk segítségével most megtalálhatja a megfelelő nyomozó irodát akár az Ön megyéjében is. Magánnyomozó irodáink segítenek Önnek a legkülönfélébb problémáik felderítésében. Magánnyomozók tevékenyéségi köréről bővebben a szolgáltatások menüpont alatt tájékozódhat.

Magánnyomozó

Magánnyomozó

Tiszta profilú, csak magánnyomozással foglalkozó iroda. Magánnyomozó, magánnyomozás, partnerhűség vizsgálat, eltűnt személyek felkutatása, életmódvizsgálat, környezettanulmány, tanúk bizonyítékok felkutatása, lopáskárok felderítése, adatgyűjtés, megfigyelés, információszerzés. - Bajban van? - Problémái adódtak? - Szeretne utánanézni, megbizonyosodni valamiben? - Keres valakit akiben megbízhat, aki választ ad kérdéseire? Az Ön rendelkezésére állok. Hívjon bizalommal.

Magánnyomozó iroda - Vác

Magánnyomozó iroda - Vác

Biztos forrásból származó bizonyítékokat vagy egyéb információt szeretne? Amennyiben gondjai akadtak, legyen szó személyes vagy üzleti területet érintve, hívjon minket bizalommal! A Koczur G.A. Kft. által üzemeltetett magánnyomozó iroda jogszerű, a jog által meghatározott szabályokat és rendelkezéseket maradéktalanul betartva végzi tevékenységét. Magánnyomozás, megfigyelés, nyomkövetés, lehallgatás és egyéb kapcsolódó- illetve kiegészítő szolgáltatások.

Magánnyomozók Debrecenben

Magánnyomozók Debrecenben

Magánnyomozó vállalkozások adatai a Debreceni Cégkatalógusban

Őrház Biztonságvédelmi és Magánnyomozó Iroda

Őrház Biztonságvédelmi és Magánnyomozó Iroda

A követelések rövidebb idő alatt és költségkímélőbb módon érvényesíthetők! Cégünk 1992 óta végez személy-, vagyon,- és tulajdonvédelmi tevékenységet. Stratégiánkat a törvényességre és szolgáltatói mivoltunkra alapoztuk. Szerződéseink között 8-10 éves, stabil megbízásaink is vannak. Más őrző-védő cégektől eltérően rendhagyó a 10. éve működő magánnyomozó üzletágunk.

Perfect Loyd

Perfect Loyd

Mivel napjainkban az információ kiemelt jelentőséggel bír, és a pontos, ellenőrzött és megbízható információ mérhető gazdasági előnyökkel járhat, megszerzésének igénye egyre fokozottabban jelentkezik mind a gazdasági-üzleti, mind pedig a magánszférában egyaránt. Társaságunk, a Perfect Loyd Kft. ennek az igénynek a kiszolgálására alakult, elsődleges célunk - a megfelelő döntések előkészítése érdekében - megbízóink teljes körű informáltságának, tisztánlátásának megteremtése, legyen szó akár az üzleti élet világáról, akár magánéleti érzékeny témákról egyaránt. Möchten Sie mehr wissen? Unser Ziel ist vor allem � und im Interesse der Vorbereitung von richtigen Entscheidungen � die volle Informierung und Beratung unserer Auftraggeber im Bezug auf das Wirtschafts- und Privatleben.

Tuti menü